ساخت مستندروایت فتح از عملیات خیبر شروع شد و تا عملیات مرصاد ادامه داشت.
شهید بزرگوار سید مرتضی آوینی در سال ١۳۲۶ شمسی در شهر ری دیده به جهان گشود.
بعد از پیروزی انقلاب و تشكیل جهاد سازندگی به فرمان امام خمینی قدس سره، در سال ١۳۵۸ به فعالیت در جهاد سازندگی مشغول شد و جهت مرتفع ساختن مشكلات روستاییان به روستاها عزیمت كرد؛ اما از مشاهدهی ظلم و ستمی كه به این قشر از جامعه از طرف رژیم سابق وارد شده بود، بنا به ضرورت به سوی فیلم سازی برای جهاد سازندگی كشانده شد و اولین كار خود را در مجموعهی تلویزیونی «خان گزیده ها» كه در ارتباط با غایله خسرو قشقایی بود، به تصویر كشاند.
سال بعد به عنوان نمایندهی جهاد سازندگی به گروه تلویزیونی جهاد پیوست و مجموعهی فیلمهای «روایت فتح» را كه خلقتی زیبا از هنر به یاد ماندنی رزمندگان اسلام بود، به یادگار گذاشت.
شهید هنرمند بیش از صد فیلم مستند را تدوین و كارگردانی كرد.
از آثار شهید آوینی مجموعهی مقالات سینمایی با نام آیینهی جادو، كتاب آغازی بر یك پایان، كتاب فتح خون و كتاب مجموعه ی مقالات فرهنگ و هنر، مقالهی شرح نور در تفسیر غزلیات امام خمینی قدس سره را میتوان نام برد.
دیدگاههای شهیدشهید آوینی، غرب را به عنوان یك كلیت، تجسم ظهور تاریخی شیطان میدانست و به ویژه دربارهی غرب پس از رنسانس، معتقد بود كه با غلبهی اومانیسم و خود بنیادی، جهالت و طغیان بشر غربی به نهایت رسیده و همین به نهایت رسیدن طغیان و خود بنیادی، زمان توبه را نزدیك كرده است.
ارسال نظر برای این مطلب
اطلاعات کاربری
آرشیو
آمار سایت